Resepi

Resepi Akok MudahOleh resepimudahAkok adalah sejenis kuih tradisional yang popular di Malaysia, khususnya di Kelantan dan Terengganu. Berikut adalah resepi untuk membuat Akok:
Resepi Crab Rangoon @ Wantan KetamOleh resepimudahCrab Rangoon, sometimes called crab puffs, crab rangoon puffs, cheese wontons, or cream cheese rangoons, are filled crisp dumpling appetizers served primarily in American Chinese restaurants.
Korean Chicken WingOleh resepimudahSayap ayam Korea ini manis, berperisa, dan mempunyai sedikit kepanasan daripada gochugaru. Nikmati mereka sebagai pembuka selera yang lazat atau sebagai sebahagian daripada hidangan!
Roti Puri & Sambal SardinOleh resepimudah"Puri Sambal Sardin" biasanya merujuk kepada hidangan yang menggabungkan Puri (sejenis roti goreng India) dengan Sambal Sardin (hidangan Malaysia yang dibuat dengan sardin dalam sos cili pedas). Ia adalah gabungan perisa India dan Malaysia, menghasilkan hidangan yang unik dan lazat. Berikut adalah resipi mudah yang boleh anda ikuti untuk membuat Puri Sambal Sardin:
Resepi Daging Bakar Danok ThaiOleh resepimudahDaging bakar danok adalah satu menu daging bakar yang popular terdapat di Danok Thailand. Ianya amat sedap kerana menggunakan bahagian daging yang lembut kemudian ia diperap dan dibakar.
1 2 3 97