Pancake Durian a.k.a Durian Crepe

Assalamualaikum,haiii semua…apa khabar anda ari nie? Sebenarnya x terpikir pun nak wat durian crepe ni…even telah di order berkali2 oleh suami terchenta…hehehe maybe kurang minat durian kot jd tahap kemalasan bertambah2 la…

Nak dijadikan citer…lauk pauk kat umah ni dah berkurang ler..hubby pun ajakla g pasar..tup tup..nampakla sorang hamba Allah ni tgh menjual durian…3 biji = RM10..pe lg hubby duk la dpn gerai tu cam budak2 merajuk nk dibelikan mainan…katenya nk mkn crepe durian…(sbb raya ari tu dah try kt umah kwn dia)….emmm mengalahla sbg isteri…finally beli la durian n terhasil la resepi ni…

Recipe Rating

  • (0 /5)
  • (0 Rating)

Be Social

Related Recipes

  • Cook Time : 60 Min
talamubikayu